Schadeherstel aan vloeren

Heb je schade aan je vloer door brand of inbraak of heb je waterschade? Neem dan contact met ons op. 

Wij zijn gespecialiseerd in ‘herstel in natura’ van alle soorten houten vloeren, parket, laminaat, kurk en pvc. Dit betekent dat we de vloer bij jou thuis of op het werk komen repareren. Voordat we komen repareren ontvang je eerst een schaderapport voor de verzekering. Na accoord van de verzekering plannen we gezamenlijk een datum in voor het herstellen van de vloer.

Wij werken samen met diverse experts en bouwbedrijven in het land die gerelateerd zijn aan grote verzekeringsmaatschappijen. 

Vloer renovatie:

Ook wanneer je vloer toe is aan grondig onderhoud zijn we je graag van dienst. Denk hierbij aan het opnieuw schuren en lakken van je parketvloer, het aanhelen van een vloer voor bijvoorbeeld een uitbouw, het intensief reinigen van je houten vloer of het aanbrengen van een hele nieuwe kleur zodat je houten vloer een hele andere look krijgt. Alles is mogelijk. We bespreken graag, geheel vrijblijvend, alle mogelijkheden.

Dus schade aan de vloer? Wacht niet langer en neem contact met ons op ! 

Uw vloer onze expertise

Bent u opzoek naar een partij die uw vloer kan leggen of renoveren? Parket legservice is al meer dan 10 jaar de expert op het gebied van houten vloeren voor zowel grote als kleine projecten.