Parketvloer laten leggen door een specialist

Heb je een parketvloer gekocht en ben je nu op zoek naar iemand die deze parketvloer kan gaan leggen? Wij doen dat graag voor je! Wij leggen allerlei soorten parket, van planken vloeren tot lamelparket en van een visgraat tapisvloer tot een blokpatroon.

Het is belangrijk dat je vloer goed wordt geïnstalleerd want er zijn altijd situaties ‘in het werk’ die niet voorzien waren. Onze ervaren parketleggers weten hoe ze met alle verschillende situaties moeten omgaan.

Hoe gaat het parketleggen door Parket Legservice in zijn werk?

Voordat we jouw vloer gaan leggen komen we eerst bij je thuis de situatie opnemen. Want als de relatieve luchtvochtigheid bijvoorbeeld niet goed is, of de ondervloer is niet vlak, dan moet dat eerst herstelt worden. Wij geven graag advies over hoe we de vloer kunnen gaan leggen. Hierna ontvang je een offerte die helemaal op maat is voor jouw situatie, zonder verrassingen achteraf.

 

Van ons mag je de volgende stappen verwachten:

  • Het geven van persoonlijk en passend advies
  • Het inmeten van de vloer
  • Vochtgehalte van de ondervloer en ruimte bepalen
  • Vakkundige en professionele installatie
  • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding op zowel de vloer als op het leggen
  • Garantie op al onze vloeren en op de werkzaamheden

Wat is een parketvloer?

Parket is een verzamelnaam voor allerlei soorten hardhouten vloeren. Er zijn twee soorten parket: massief,- en lamelparket. Massief parket is minimaal 6 mm dik en bestaat uit massieve planken die thuis nog gelakt of geolied moeten worden. Lamelparket kan op verschillende manier opgebouwd worden, maar bestaat altijd uit meerdere opbouwlagen. De afwerking van parket kan gebeuren door het hout te lakken, in de hardwaxolie te zetten of te oliën.

Parketvloeren van verschillende houtsoorten

Parketvloeren worden gemaakt van verschillende houtsoorten. Iedere houtsoort heeft specifieke kenmerken, eigenschappen en een eigen uitstraling die de sfeer van jouw parketvloer bepaalt.

Parket op vloerverwarming

Zowel massief tapis,- en lamelparket kunnen over het algemeen goed toegepast worden in combinatie met vloerverwarming. Belangrijk detail is de conditie van de ondergrond. Wanneer deze mooi egaal is kan er rechtstreeks op de vloer gewerkt worden. Is deze niet egaal dan moet de vloer worden uitgevlakt met een egaliseermiddel. Op vloerverwarming kan enkel gewerkt worden met stabiele houtsoorten zoals Eiken, Afzelia, Noten, Kambala en Merbau.

Je parketvloer weer als nieuw? Laat hem schuren!

Parketvloeren kunnen een leven lang mee gaan, maar dan moet de vloer wel goed worden onderhouden. Is jouw parketvloer in de loop der jaren toch minder mooi geworden? Dan kan een schuurbeurt wonderen doen. Laat je parketvloer schuren en opnieuw behandelen door de professionals van Parket Legservice voor een gegarandeerd mooi resultaat.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan je graag te woord.

Parketleggen Parket Legservice Almere visgraat tapis parket installeren

website-12

Jouw vloer onze expertise

Ben je op zoek naar een partij die jouw vloer kan leggen of renoveren? Parket legservice is al meer dan 10 jaar de expert op het gebied van houten vloeren voor particulieren en bedrijven.